Premi

Premi Interuniversitari Colònies i Educació – Edició 2019

La tercera edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació consolida aquesta convocatòria, que vol posar en valor les qualitats pedagògiques de les estades en cases de colònies, amb una especial atenció per aquelles que es realitzen en el marc del sistema educatiu, integrades en els currículums escolars de l’ensenyament primari i secundari. El premi s’adreça a treballs acadèmics realitzats durant el curs 2018-2019, en el marc d’estudis universitaris lligats al món de l’educació. Tot i que no es tanca a cap modalitat de recerca, està especialment pensat per als Treballs de Fi de Grau (TFG). 

El Premi Interuniversitari Colònies i Educació vol animar i estimular els estudiants i futurs professionals del món de l’educació i la pedagogia a estudiar i fer recerca sobre les característiques actuals de les estades educatives en cases de colònies.

La convocatòria s’adreça als estudiants de qualsevol disciplina vinculada amb el món de l’educació que hagin de realitzar el preceptiu treball de grau, i els anima a dedicar la seva recerca a l’estudi de les estades en cases de colònies.

El premi és de periodicitat anual, està dotat amb 1.000 euros per al treball guanyador, compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, i el convoquen les tres entitats impulsores del Projecte Colònies i Educació (ACCAC, La Confederació i l’Acellec) conjuntament amb les set facultats d’Educació de les universitats catalanes.

En els següents enllaços trobareu les bases del premi, suggeriments de continguts per al treball, la butlleta d’inscripció al premi i els treballs guanyadors d’edicions anteriors.

Bases del Premi Interuniversitari Colònies i Educació

Propostes per al treball de recerca

Formulari d’inscripció al premi

Treballs guanyadors d’edicions anteriors