Premi

Premi Interuniversitari Colònies i Educació – Edició 2018

594d017a22cc1b885a222da3167baf14_inventia-excelencia-brujula-1156-577-cEs convoca la segona edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, per a treballs acadèmics realitzats durant el curs 2017-2018, en el marc d’estudis universitaris lligats al món de l’educació. La convocatòria forma part del projecte Colònies i Educació, que agrupa la gran majoria del sector de les colònies, amb al intenció de posar de relleu els valors educatius de les estades en cases de colònies, especialment aquelles que es realitzen en el marc del sistema educatiu, des dels centres d’ensenyament primari i secundari.

El Premi Interuniversitari Colònies i Educació vol animar i estimular els estudiants i futurs professionals del món de l’educació i la pedagogia a estudiar i fer recerca sobre les característiques actuals de les estades educatives en cases de colònies.

La convocatòria s’adreça als estudiants de qualsevol disciplina vinculada amb el món de l’educació que hagin de realitzar el preceptiu treball de grau, i els anima a dedicar la seva recerca a l’estudi de les estades en cases de colònies.

El premi és de periodicitat anual, està dotat amb 1.000 euros per al treball guanyador, compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, i el convoquen les tres entitats impulsores del Projecte Colònies i Educació (ACCAC, La Confederació i l’Acellec) conjuntament amb les set facultats d’Educació de les universitats catalanes.

En els següents enllaços trobareu les bases del premi, la butlleta d’inscripció al premi i el treball guanyador de l’edició anterior.

Bases del Premi Interuniversitari Colònies i Educacióç

Propostes per al treball de recerca

Formulari d’inscripció al premi

Treballs guanyadors d’edicions anteriors

 

Anuncis