El primer Premi Interuniversitari Colònies i Educació ja té guanyador

El nom de l’estudiant guardonat i del treball de recerca que ho ha fet possible es coneixeran el proper dimecres 27 de setembre. El Premi Interuniversitari Colònies i Educació el promouen les empreses i entitats gestores de les cases de colònies i els albergs de Catalunya. La convocatòria, feta per la Confederació Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (Accac) i l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec), ha comptat amb el suport de la Direcció General de Joventut, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i de les set facultats d’Educació de les universitats catalanes, amb la voluntat de fomentar la recerca i l’estudi sobre les estades educatives dels infants i joves a les cases de colònies de Catalunya.

El premi té una periodicitat anual, compta amb una dotació econòmica de 1.000 euros i s’adreça als estudiants de disciplines universitàries vinculades a l’educació que han de realitzar el treball de grau aquest curs. La voluntat és que aprofundeixin en la descripció, anàlisi i recerca sobre l’adaptació de les colònies escolars als sistemes educatius actuals, en un context de grans canvis socials, culturals i tecnològics.

Lliurament del premi

L’acte del lliurament del premi es farà dimecres, a les 12.30, a la seu del departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Barcelona (c/Calàbria 147, planta baixa). Comptarà amb la intervenció de la directora general de Joventut, Marta Vilalta, dels presidents de l’Acellec (Pere Mulero), La Confederació (Joan Segarra) i l’ACCAC (Werner Estellé) i representants del jurat i de les facultats d’educació de les diferents universitats catalanes que han participat del projecte.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s